aereco_repulogep

Nyereményjáték gépész tervezők számára -

LEZÁRULT

Célunk, a tervező kollégák közreműködésével biztosítani, hogy az emberek állandóan megfelelő mennyiségű friss levegőhöz jussanak minden épületben az igényeiknek megfelelően, a lehető legkevesebb energia felhasználásával.

Az ügy fontosságára való tekintettel az Aereco Légtechnika Kft. nyereményjátékot is hirdet gépész tervezők számára TERVEZD BE Párizst! névvel. 

Válaszd az Aereco termékeit, nevezd meg a betervezett Aereco termékeket és szerezz esélyt egy párizsi utazásra, vagy az értékes nyereményekre.  Minden tervezéssel növelheted az esélyed a sorsoláson. A nyereményjáték időtartama 2023. május 15-től december 15-ig. Bővebb információkért és az adatok feltöltéséhez görgess lejjebb.

Nyerteseink:

I. helyezett: K. Szilárd – Ventosus Kft.
II. helyezett: B. János – Bánhalmi Épületgépészeti Kft.
III. helyezett: F. Árpád – gépész tervező

Tervezd be az Aereco, Aldes termékeket és repülj el Párizsba, vagy nyerj értékes nyereményeket!

Utazz Párizsba

Mit szólnál hozzá, ha az Aereco és Aldes légtechnikai termékek betervezésével akár Párizsba is eljuthatnál?

Értékes ajándékok

Mit szólnál hozzá, ha minden egyes Aereco légtechnikai termék amit projektjeidnél betervezel belépő lenne egy-egy értékes ajándékhoz?

Növeld esélyed a nyerésre

Mit szólnál hozzá, ha minden feltöltött projekttel növelhetnéd az esélyed a nyerésre?

Kik vehetnek rész a játékban?

A játékban gépész tervezők vehetnek részt.

A nyereményjáték időtartama

A nyereményjáték 2023. május 15-től 2023. május 15-től december 15-ig tart. A nyereményjáték végén sorsolást rendezünk. Minden feltöltött projekt növeli az esélyed a nyerésre.

Mit kell tenned, hogy részt vegyél a nyereményjátékban?

Nem kell mást tenned, csak töltsd ki az adatok megadásánál hogy milyen Aereco vagy Aldes terméket/termékeket terveztél be, és így esélyt szerzel a nyereményekre, vagy a főnyereményre, egy párizsi utazásra.

paris_eiffel 1
aereco_tervezp

Mit nyerhetsz?

Főnyeremény: Párizsi utazás

A főnyeremény egy  utazás két főre Franciaország fővárosába, Párizsba. A szerencsés nyertesnek városnézésen túl lehetősége nyílik ellátogatni az Aereco központjába is.

II. hely: Vacsora két fő részére egy Francia étteremben

A második helyezett egy kellemes vacsorát költhet el másodmagával, Budapest egyik legrangosabb francia éttermében.

III. hely: Gourmet ajándékcsomag

Harmadik helyezett egy gourmet ajándékcsomag által élvezheti a francia konyhaművészet finomságait.

Nyerteseink:

I. helyezett: K. Szilárd – Ventosus Kft.
II. helyezett: B. János – Bánhalmi Épületgépészeti Kft.
III. helyezett: F. Árpád – gépész tervező

Regisztrálj és nyerj!

Most nem kérjük a tervezési munka megküldését, de a nyeremény kisorsolása esetén, a terv bemutatásával kell igazolni a nyereményjátékban történő valós részvételt. 

Gyakran ismételt kérdések

Neked valóban más dolgod nincs, mint a munkádhoz szükséges, Aereco légtechnikai termékeket betervezni 2023. május 15 és december 15. között. 

  1. A játékban való részvétel regisztrációhoz kötött. 
  2. Töltsd fel a projekt adatait, melyen szerepel valamelyik Aereco / Aldes termék
  3. Minden feltöltött projekttel növeled az esélyed a nyerésre

Az Aereco termékeket adatait az www.aereco.hu weboldalon és a kiválasztó programjainkban érheted el. Használd tervezői segédleteinket a tervezok.aereco-akademia.hu oldalon. Ha nem boldogulsz, szívesen segítünk, kérlek jelezd ezt az aereco@aereco.hu címen.

A játékban minden Aereco és Aldes termék részt vesz, hiszen a friss levegőhöz minden termék, vagy rendszerelem szükséges lehet.

A projekt megnevezését és esetleg a címet érdemes megadni. 

A játékban való részvétel semmiféle elkötelezettséggel nem jár.  Tehát nem kötelez semmilyen szerződés, hogy Aereco terméket tervezz be projektjeidbe, ezzel csak nevezel a játékba! A játékban viszont, csak azok a tervezők vehetnek részt, akik beterveznek projektjeikbe valamely a promócióban résztvevő Aereco légtechnikai termékek közül, és ezt a projekt dokumentációjával  tudják igazolni 2023. május 15 és december 15. között.

Az egy projektben szereplő több termék nem növeli az esélyt a nyerésre. A  külön feltöltött projekt adatok számával növelheted az esélyed a nyerésre.